تعریف سیستم ‌های آلومینیومی نان ترمال (Non Termal) در واقع در همان تعریف ترمال بریک (Termal Break) خلاصه می گردد. وقتی سازه آلومینیومی فاقد ماده ترمال بریک باشد، سازه ما نان ترمال خواهد بود. به صورت کلی سیستم ‌های آلومینیومی به سه دسته ساده، چند جداره نان ترمال و چند جداره ترمال بریک تقسیم می شود، بنابراین سازه نان ترمال نه یک سازه آلومینیومی معمولی است و نه یک سازه آلومینیومی عایق در برابر جریان حرارتی، بلکه یک حالت بینابینی است که البته دارای کاربرد خاص خود نیز می‌باشد، چرا که هر سازه ای لزوما نیازمند سیستم بهینه سازی مصرف انرژی نیست ، برای مثال پارتیشن بندی های درون سازمانی یکی از کاربردهایی است که می توان در آن از سیستم های نان ترمال استفاده نمود.

ترمال بریک یا گرمابند، عایقی است که در سمت خارجی چارچوب سازه‌ها یا درب و پنجره قرار می‌گیرد. این عایق مانع از جابه‌جایی حرارت می‌شود و برای جدا کردن سازه‌هایی که هدایت حرارتی بالایی دارند مورد استفاده قرار می‌گیرد. نجره‌های ترمال بریک از فناوری‌های پیشرفته‌ای هستند، که برای افزایش بهره‌وری انرژی و عایق کاری نوین در ساختمان ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. پنجره‌های آلومینیومی ترمال بریک، پنجره‌هایی هستند که در ساخت ‌آن‌ها از دو فریم آلومینیومی استفاده شده است. این پنجره‌‌ها دارای یک مانع بین قسمت‍‌های داخلی و خارجی هستند، تا از هدر رفتن انرژی حرارتی از طریق آلومینیوم جلوگیری کنند.

طبق تعریف رسمی انجمن ملی رتبه‌بندی پنجره، پنجره ترمال بریک را می‌توان به عنوان پنجره‌ای شناخت که در آن، قاب و اعضای بازشوی پنجره به عناصر خارجی و داخلی تقسیم می‌شوند و توسط متریالی که هدایت حرارتی را کاهش می‌دهند به هم متصل هستند.

پنجره‌های آلومینیومی ترمال بریک با کاهش و کنترل انتقال حرارت یک راه حل سبز برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی در منازل هستند. عملکرد عایقی خوب در پنجره‌های ترمال بریک باعث شده است تا این نوع از پنجره‌ها گزینه مناسبی برای بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان‌های تجاری و مسکونی به حساب آیند.

امروزه انواع پروفیل توری پنجره کامپوزیتی به میزان زیادی در صنعت ساختمان ‌سازی به ویژه ساختمان‌ سازی در شرایط آب و هوایی مرطوب، که احتمال خوردگی در آن بسیار بالا است، رواج زیادی داشته است.

دلیل عمده استفاده از این انواع مقاطع پروفیل توری پنجره کامپوزیتی و مزایای استفاده از این نوع از انواع مقاطع پروفیل توری پنجره، جلوگیری از پدیده خوردگی و افزایش عمر سازه در برابر ارتعاشات و لرزش‌هایی همچون زلزله است. این نوع از انواع مقاطع پروفیل توری پنجره به دلیل خاصیت غیر کشسانی که دارد، در برابر لرزش و خوردگی مقاوم‌تر است. علاوه بر این‌ها استفاده از انواع مقاطع پروفیل توری پنجره کامپوزیتی باعث سبک‌تر شدن وزن نهایی بنا و ساختمان می‌شود.

انواع مقاطع پروفیل توری پنجره، در سه نوع ساختمانی، کامپوزیتی، آلومینیومی و گالوانیزه تولید می‌شوند. در میان انواع پروفیل توری پنجره نوع آلومینیومی پرطرفدارترین می باشد.

یراق آلات درب و پنجره آلومینیومی درواقع قطعات اجزائ و تجهیزات جانبی درب و پنجره آلومینیومی هستند که عملکرد سیستم درب و پنجره آلومینیومی را بهبود می بخشند. یراق آلات پنجره های آلومینیومی شامل قفل ها، گسگت، واشر، شیشه و دستگیره پنجره می شود. همچنین بسته به نوع پنجره های آلومینیومی و نحوه طراحی آنها می تواند متفاوت باشد. درصورت وجود درب و پنجره کشویی ساده و یا دوجداره، بسته به سطح امنیت و استفاده مورد نیاز کاربران گزینه های متعددی از انواع یراق آلات آلومینیومی وجود خواهد داشت. از آنجا که آلومینیوم فلزی سبک و در عین حال مقاوم است که در برابر شرایط متغیر نظیر رطوبت هوا، باد، باران، قرار گرفتن در معرض نور خورشید و حرارت تغییر شکل نداده و آسیب نمی بیند. یراق پنجره های آلومنییومی وظیفه نگهداری و حفظ وضعیت پنجره را برعهده دارند. باز و بسته شدن، ایمنی پنجره و محافظت از آنها در برابر سرقت ازجمله کاربردهایی است که دارند. برای باز کردن پنجره های کشویی، پنجره های لولایی استفاده از انواع اتصالات نظیر دستگیره، قفل، انواع لولا، واشر، گسگت ضروری است. اصطکاک و سایش حرکت دو فلز در کنار یکدیگر ممکن است عمر و دوام پنجره را تحت تأثیر قرار دهد بنابراین انواع یراق آلات در و پنجره دوجداره آلومینیومی برای سهولت کار و افزایش ماندگاری درب و پنجره های آلومینیومی توصیه می شود.

درب های اتوماتیک نمونه ای از پیشرفت تکنولوژی و مدرنیزه شدن تجهیزات مختلف به شمار می روند که امروزه استفاده از آنها در ساختمان های مختلف مرسوم شده است. با وجود این درب ها دیگر نیازی به باز و بسته کردن درب به صورت دستی نمی باشد و با استفاده سنسورهایی که در آنها به کار رفته است می توان بدون لمس کردن درب، به مکان مورد نظر وارد یا خارج شد. تولیدی ماهد آلومینیوم تولید کننده درب های اتوماتیک سلایق مختلف را در نظر گرفته اند و متناسب با مکان های مختلف، انواع درب های اتوماتیک را طراحی نموده اند.

در  ساختمان سازی به سوی بیرونی یک ساختمان نما گفته می‌شود.به طور کلی نمای ساختمان از دو عنصر اصلی تشکیل شده که شامل ارکان و اجزا میباشد ارکان نما، ریتمهای عمودی و افقی و سطح آسمانه یک بنا محسوب میشود.و تمامی جزییاتی که در دید ۱۴۰ درجه عمودی و ۱۶۰ درجه افقی دید انسان میشود و همچنین طراحی درب و پنجره اجزا یک نمای خانه محسوب می شود. در طراحی نمای ساختمان خانه معمار ، نما مهم‌ترین بخش به‌شمار می‌رود زیرا نما چارچوب کار برای بقیه اجزای ساختمان را مشخص می‌کند. بسیاری از نماها ارزش تاریخی دارند و در کشورهای گوناگون قوانین سختگیرانه‌ای در مورد موضوع تغییر نما وجود دارد که برخی از این قوانین هر گونه دگرگونی در نماهای تاریخی را ممنوع می‌کند.

قابل توجه است که امروزه نمای ساختمان نقش های بیشتری از زیبایی و محافظت از ساختمان دارد. در واقع نماسازی باید با توجه به کاربرد ساختمان و یا حتی بافت آن محدوده ای که میخواهیم در آن ساختمانمان را بسازیم، انجام شود.

از جمله عکسی که مشاهده میکنین پروژه اتاق بازرگانی استان مرکزی است کاری از گروه تولیدی ماهد آلومینیوم.

کاربرد نمای ساختمان به عنوان محافظ
با اینکه نما امروزه نقش های زیادی در ظاهر ساختمان را ایفا میکند، اما هنوز کاربرد اولیه خود را از دست نداده. یک نمای استاندارد باید بتواند عایقی در برابر حوادث طبیعی و گرما و سرما باشد.البته این مورد تا حدود زیادی به جغرافیای مکانی که ساختمان در آن ساخته میشود و همچنین جنس مصالح ساختمانی باید متناسب با جغرافیای منطقه باشد. برای مثال در شرایط آب و هوایی گرم مرطوب اغلب از نمای ساختمان سنگ استفاده میشود.

سیستم نرده لوله ای ، در راهروها ، راه پله ها ، بالکن ها و اطراف استخرها به عنوان حفاظ به کار می رود و مانع از سقوط از پله ها می شود. نرده آلومینیومی با توجه به ویژگی های خاصی که دارد در شمار محبـوب ترین نرده ها در ایـران و سایر کشورها علی الخصوص برای اجرا در پروژه های تجاری ، اداری و …. قرار گرفته است. استفاده از نرده آلومینیومی در ساختمان یک انتخاب هوشمندانه است هم از جهت زیبایی ظاهری نرده آلومینیومی که با تنوع طرح و رنگ می تواند جلوه متفاوت و زیبایی به نمای داخلی راه پله ها بدهد و هم از نظر استحکام ، ایمنی بالایی را فراهم می آورد و آلومینیوم به علت ویژگی های منحصر به فردی نظیر : وزن سبک ، مقاومت بالا و شکل پذیری خوب گزینه ای مناسب برای سیستم های نرده ای می باشد.

در گذشته کابینت های مورد استفاده در آشپزخانه های خانگی (چه بدنه چه درها ) اغلب فلزی بودند. اما امروزه ، با تغییر سلیقه عموم مردم ، کابینت های آشپزخانه ای از جنس MDF میباشند. اما به دلیل قیمت بالای MDF بسیاری ترجیح میدهند ، بدنه و قفسه های کابینت را از جنس فلز تهیه و از MDF به عنوان در برای این کابینت ها استفاده کنند. باید به این نکته توجه کرد که فلز مورد استفاده در این استراکچر ها باید کیفیت بالایی نیز داشته باشد. در غیر این صورت ، ققسه های زنگ زده و مورد آسیب قرار میگیرند. در این صورت شابد تفاوت زیادی بین یک بدنه فلزی با کیفیت و بدنه از جنس MDF نباشد. لذا بسیاری ترجیح میدهند از همان MDF برای بدنه کابینت های آشپزخانه ای استفاده کنند.

برای لولا و ریل های این نوع کابینت ها یکی از بهترین و در دسترس ترین گزینه پروفیل های آلومینیومی میباشند.