امروزه با گسترش روزافزون استفاده از پروفیل‌های آلومینیومی بخصوص در صنایع ساختمانی و همچنین صنایع دیگر و تغییر ذائقه بازار و انتظار مشتریان برای برخورداری از بهترین کیفیت تولیدی، فرایند پوشش سطحی مقاطع آلومینیوم به روش آنودایزینگ، به یکی از بخشهای اصلی چرخه تولید پروفیل‌های آلومینیومی مبدل شده است که علاوه برنقش فنی و تکنیکی، آن را به یکی از جنبه‌های دکوراتیو و تزئینی مقاطع آلومینیومی مبدل ساخته است.

آنودایزینگ آلومینیوم شامل فرایندهایی است که باعث افزایش مقاومت در برابر فرسودگی و خوردگی قطعات می شود. در واقع با تشکیل لایه ی نازک اکسید روی قطعات، حفاظت در برابر خوردگی را شاهد خواهیم بود. معمولاً آلومینیوم به صورت پوششی با ضخامت میکرومتری با آنادایز الکتروشیمیایی مورد استفاده است و کاتد می ‌تواند از آلومینیوم، تیتانیوم، گرافیت، استیل و … باشد.

بمنظور ارائه کیفیتی درخور انتظارات مشتریان و دستیابی به میزان تولید مورد نیاز، این شرکت نسبت به راه اندازی یک خط آنودایزینگ تمام اتوماتیک به ظرفیت ۶۰ تن در روز از معتبرترین سازنده اروپایی خطوط آنودایزینگ نموده‌است. و همچنین با بهره‌گیری از جدیدترین فن‌آوری روز دنیا، قادر به انجام پولیش شیمیایی مقاطع آلومینیومی، عملیات الکتروکالرینگ در چهار طیف رنگی بصورت همزمان و عملیات آبکاری به روش غوطه‌وری در چهار رنگ مختلف می‌باشد.

علاوه‌براین، به کمک دستگاههای پولیش مکانیکی و براشینگ، قبل از اجراء فرایند آنودایزینگ، امکان انجام عملیات پولیش و براش برروی مقاطع آلومینیومی وجود داشته تا دستیابی به کیفیت مطلوب و متنوع سطحی در مقاطع آنودایز شده فراهم گردد.

این فرایند به دلیل مزیت هایی که دارد، در صنایع مختلف به کار گرفته می شود. ویژگی هایی که قطعات بعد از انجام این فرایند کسب می کنند شامل موارد زیر است:

  • افزایش مقاومت سایشی با ایجاد لایه ای با ضخامت ۱۰۰۰ الی ۴۰۰۰ میکرون
  • افزایش مقاومت مقابل خوردگی با ایجاد لایه اکسیدی آلومینیوم
  • افزایش انتقال حرارت (کاهش ضریب انتقال حرارت) با ضخامت بیشتر از ۳۲ میکرون و توانایی جذب حرارت تا ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد
  • افزایش چسبندگی رنگ‌
  • نمای ظاهری بهتر برای دکور